KOMMUNIKATION
Vad kan jag göra under ett samtal?
KOMMUNIKATION

Mitä eroa on Urheilu- ja Live-urheilu-valinnoilla TV-sovelluksessa?

Urheilu näyttää TV-ohjelmantarjoajan urheiluun liittyviä ohjelmia, kuten uutisia, puheohjelmia ja todellisia lähetyksiä peleistä suorina lähetyksinä tai nauhoitettuina.

Live-urheilu toisaalta näyttää pelejä, jotka ovat parhaillaan käynnissä. Jos TV-ohjelmantarjoajasi näyttää käynnissä olevan pelin, Live Sports -lähtyksen tiedot ovat käytettävissä.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
Välj ett problem i listrutan:
se
*Skriv in din kommentar här …
htc-titan
Tack!