Ta emot samtal

Miksi en näe kaikkien kappaleiden sanoituksia?

Kun et näe Musiikki-sovelluksen Visualisointi-välilehdellä parhaillaan toistamasi kappaleen sanoitusta, syitä voi olla useita:
  • Kappaleelle ei tällä hetkellä ole käytettävissä sanoitustietoja palvelimella.
  • Olet valinnut sanoitusten päivittämisen vain Wi‍-Fi-sovelluksen kautta etkä ole muodostanut yhteyttä Wi‍-Fi-verkkoon.

Voit muuttaa tätä asetusta napauttamalla Musiikki-sovelluksessa > Asetukset ja varmistamalla sitten, että Vain Wi-Fi -valintaa ei ole valittu.

• Kappaleen metadata - kuten artistin tai kappaleen nimi - ei vastaa palvelimella olevia tietoja. Tämän vuoksi palvelin ei löydä vastaavia sanoituksia.
0 Personer tyckte att det här var hjälpsamt