Ringa ett samtal

Viktigt: Vissa SIM-kort är försedda med en PIN-kod (personligt identifieringsnummer) från mobiloperatören. Om du uppmanas ange en PIN-kod anger du den och trycker på OK. Om du anger fel PIN-kod tre gånger blockeras ditt SIM-kort. Inget att oroa sig för. Kontakta bara din mobiloperatör och fråga efter PUK-koden (PIN Unblocking Key).
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på för att öppna knappsatsen.
  3. Ange numret du vill ringa och tryck sedan på ring.

För att lägga på trycker du på avsluta samtal.

Tips: Om du ska lägga på men telefonens uppringningsskärm inte visas längre trycker du på meddelandet längst upp på skärmen och trycker sedan på avsluta samtal.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
RELATERAT INNEHÅLL
KOMMUNIKATION
*Skriv in din kommentar här …
htc-titan