Konfigurera konto

Voinko pitää kameraa valmiustilassa akun säästämiseksi ja kuinka?

Kyllä. Odottaessasi seuraavan kohteen kuvaamista, paina VIRTA-painiketta vaihtaaksesi lepotilaan. Kun olet jälleen valmis kuvaamaan, paina VIRTA-painiketta uudelleen.

Vaikka olisit asettanut näytön lukituksen valtuutustiedoilla, puhelimesi ohittaa suojausnäytön ja käynnistää heti Kamera. Ku suljet Kamera, saat kehotuksen vapauttaa näytön lukituksen.

0 Personer tyckte att det här var hjälpsamt