Ange PIN-koden

Kuinka saan tilapäivitykset ja syntymäpäivät näkymään Soittajatunnuksellani?

Jos olet kirjautunut sisään Facebook - tai Twitter-tilille, näet soittajan uusimman tilapäivityksen. Näet myös soittajan tulossa olevan syntymäpäivän, jos tapahtuma on tallennettu puhelimeesi tai jos olet kirjautunut sisään online-tilille, kuten Facebook.

Jos olet luonut tehtävän Tehtävät-sovelluksessa ja linkittänyt sen yhteystietoon, tehtävä tulee näkyviin, kun yhteystieto soittaa, ja jos yhteystiedolla ei ole uutta tilapäivitystä.

0 Personer tyckte att det här var hjälpsamt