Lådans innehåll

Etkö pysty käyttämään monen sormen eleitä sovelluksissasi?

Syynä tähän on, että Mediaeleet on otettu käyttöön oletuksena. Tämä tekee kolmen sormen eleen käytettäväksi pelkästään sisällön jakamiseen tai käytettäväksi HTC-sovelluksilla. Et voi käyttää monen sormen eleitä (eleitä, jossa käytetään kolmea tai useampaa sormea) muihin tarkoituksiin.
Voit käyttää usean sormen eleitä peleissä tai musiikki-instrumenttisovelluksissa poistamalla Mediaeleet-valinnan Asetukset > Näyttö ja eleet-kohdassa.
0 Personer tyckte att det här var hjälpsamt