KOMMA IGÅNG
Lådans innehåll
KOMMA IGÅNG

Etkö pysty käyttämään monen sormen eleitä sovelluksissasi?

Syynä tähän on, että Mediaeleet on otettu käyttöön oletuksena. Tämä tekee kolmen sormen eleen käytettäväksi pelkästään sisällön jakamiseen tai käytettäväksi HTC-sovelluksilla. Et voi käyttää monen sormen eleitä (eleitä, jossa käytetään kolmea tai useampaa sormea) muihin tarkoituksiin.
Voit käyttää usean sormen eleitä peleissä tai musiikki-instrumenttisovelluksissa poistamalla Mediaeleet-valinnan Asetukset > Näyttö ja eleet-kohdassa.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
se
*Skriv in din kommentar här …
htc-titan
Tack!