ANNAN & HÅRDVARA Vanliga frågor
VANLIGA FRÅGOR
  • 1:
    Kan jag ge röstkommandon till telefonen?
    Ja, du kan tala in kommandon i telefonen som omvandlas till åtgärder som enheten utför. För att tala in kommandon trycker du och håller ned knappen START och talar tydligt in ett kommando i telefonen.

OBS! Du behöver en aktiv internetanslutning för att funktionen ska fungera korrekt.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
  • 2:
    Kan jag dela åtkomst till mina mediefiler trådlöst?
    Ja, du kan dela dina mediefiler trådlöst åt enheter som är anslutna till samma DLNA-server. DLNA-servern fungerar som medium för andra enheter att spela upp och komma åt mediefiler. För att spela upp mediefiler trådlöst trycker du på START > Alla appar > Mediakällor och väljer media att spela upp.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
  • 3:
    Kan jag skapa en att göra-lista i telefonen?
    Ja, du kan göra en lista i telefonen som påminnelse om saker du ska göra. Skapa en anteckning genom att trycka på START > Alla appar > Office och tryck på Nytt.

OBS! 1: Alla appar är pilen som pekar åt höger på startmenyn.

OBS! 2: Nytt är +-ikonen till vänster om Meny.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
  • 4:
    Har kameran flera olika lägen att fotografera med?
    Ja, du kan fotografera med frontkameran, i panoramaläge och i seriebildsläge. Du kommer åt lägen för Kamera genom att trycka på START > Alla appar > Inställningar > Kameralägen. OBS! Alla appar är pilen som pekar åt höger på startmenyn.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
  • 5:
    Hur kan jag förhindra att batteriet i telefonen laddas ur när jag inte använder den?
    För att spara lite batteritid kan du slå på Batterisparfunktion från inställningarna för att förlänga batteritiden. Du kommer åt batterisparfunktionen genom att trycka på START > Alla appar > Inställningar > Batterisparfunktion. OBS! Alla appar är pilen som pekar åt höger på startmenyn.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
  • 6:
    Kan jag dela min internetuppkoppling med andra enheter?
    Din telefon kan sända ut en Wi-Fi Surfpunkt som andra tillåtna enheter kan anslutna till. Du aktiverar internetdelning genom att trycka på START > Alla appar > Inställningar > Internetdelning > På. OBS! 1: Alla appar är pilen som pekar åt höger på startmenyn.

OBS! 2: Du behöver en aktiv internetanslutning för att funktionen ska fungera korrekt.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
  • 7:
    Är enheten utrustad med equalizer för dina ljudinställningar?
    Ja, telefonen är utrustad med inbyggd equalizer samt andra inställningar för ljudförbättring. För åtkomst till inställningar för Ljudförbättrare trycker du på START > Alla appar > Inställningar > Ljudförbättrare och väljer önskad förbättring för Ljud och Video. OBS! Alla appar är pilen som pekar åt höger på startmenyn.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
  • 8:
    Går det att växla från en uppgift till en annan utan att stänga en föregående uppgift?
    Ja, enheten kan hantera flera uppgifter samtidigt. För att använda multitasking, tryck på START > All appar och öppna den app du vill arbeta i, och utan att trycka på bakåtknappen, använd START-knappen för att gå ur och öppna en annan app. För att växla från ett fönster till ett annat, tryck och håll ned knappen Föregående för att visa aktiva appar som körs och tryck bara för att öppna appen.

OBS! 1: Alla appar är pilen som pekar åt höger på startmenyn.

OBS! 2: Du behöver en aktiv internetanslutning för att funktionen ska fungera korrekt.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
  • 9:
    Finns det någon möjlighet att använda mer avancerade miniräknarfunktioner?
    Ja, det finns möjlighet att använda en mer avancerad kalkylator. Om du vill komma åt miniräknarens ingenjörsläge trycker du på START > Alla appar > Kalkylatorn och placera den i liggande läge för att stödja ingenjörsläge.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
  • 10:
    Kan jag anpassa hur telefonen ska bete sig när det ringer?
    Du kan anpassa hur du vill att din telefon ska ringa vid inkommande samtal. Det beror på om du vill att den ska ringa högre när den är i fickan och sedan lägre när du tar fram den. För att komma åt inställningarna för Uppmärksam telefon trycker du på START > Alla appar > Inställningar > Uppmärksam telefon och kontrollerar telefonens beteende när det ringer.

OBS! Alla appar är pilen som pekar åt höger på startmenyn.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
  • 11:
    Går det att använda röststyrd sökning?
    Ja, det går att söka efter saker genom att tala in sökorden. Om du vill använda röstsökning trycker du och håller ned START och talar sedan in ett ord för att söka efter det på Internet.

OBS! Du behöver en aktiv internetanslutning för att funktionen ska fungera korrekt.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
  • 12:
    Kan jag anpassa min ringsignal?
    Ja, det går att anpassa ringsignalen i enheten. Du anpassar ringsignalen genom att ansluta enheten till Zune > Samling, högerklicka på Redigera och ändra fältet Genre till Ringsignal och klicka på OK > Slutför och återgå till Samling, högerklicka på ljudfilen och klicka på Synka med XXXX(WP 7.5 phone).

Om du vill kontrollera från startsidan att du har den anpassade ringsignalen trycker du på Alla appar > Inställningar > Ringsignaler+ljud > Ringsignal så visas kategorin Anpassad där din egna ringsignal bör vara listad som ringsignal.

OBS! 1: Alla appar är pilen som pekar åt höger på startmenyn.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
  • *Skriv in din kommentar här …
Tack!
htc-titan