Svar på några vanliga frågor
  • 1.
    Hur kan jag köpa en film från HTC Watch?
    Du kan köpa och ladda ned filmer från HTC Watch med ditt konto. Du skapar eller loggar in på ett konto i HTC Watch genom att trycka på START > Alla appar > Inställningar > Mer > Konto. OBS! 1: Alla appar är pilen som pekar åt höger på startmenyn.

OBS! 2: Du behöver en aktiv internetanslutning för att funktionen ska fungera korrekt.
    0 Personer tyckte att det här var hjälpsamt
  • 2.
    Kan jag använda enheten som trådlös surfpunkt?
    Ja, enheten stöder funktionen Wi-Fi Surfpunkt. Du aktiverar funktionen genom att trycka på START > Alla appar > Inställningar > Internetdelning > På. OBS! 1: Alla appar är pilen som pekar åt höger på startmenyn.

OBS! 2: Du behöver en aktiv internetanslutning för att funktionen ska fungera korrekt.