Inställningar & tjänster Vanliga frågor
VANLIGA FRÅGOR
  • 1:
    Hur kan jag köpa en film från HTC Watch?
    Du kan köpa och ladda ned filmer från HTC Watch med ditt konto. Du skapar eller loggar in på ett konto i HTC Watch genom att trycka på START > Alla appar > Inställningar > Mer > Konto. OBS! 1: Alla appar är pilen som pekar åt höger på startmenyn.

OBS! 2: Du behöver en aktiv internetanslutning för att funktionen ska fungera korrekt.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
  • 2:
    Kan jag använda enheten som trådlös surfpunkt?
    Ja, enheten stöder funktionen Wi-Fi Surfpunkt. Du aktiverar funktionen genom att trycka på START > Alla appar > Inställningar > Internetdelning > På. OBS! 1: Alla appar är pilen som pekar åt höger på startmenyn.

OBS! 2: Du behöver en aktiv internetanslutning för att funktionen ska fungera korrekt.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
  • *Skriv in din kommentar här …
Tack!
htc-titan