Starta om HTC Rhyme

Om HTC Rhyme är långsammare än vanligt, ett program inte fungerar korrekt eller HTC Rhyme slutar svara på kommandon kan du pröva att starta om HTC Rhyme och se om det löser problemet.

1. Om skärmen är avstängd trycker du på STRÖM-knappen för att slå på den igen.
  2. Lås upp skärmen.
  3. Tryck på och håll in STRÖM-knappen och tryck sedan på Starta om.
  4. Tryck på Starta om när du blir uppmanad att bekräfta.

Svarar inte HTC Rhyme?

Om HTC Rhyme inte svarar när du trycker på skärmen eller knapparna kan du ändå starta om den.
  1. Tryck på och håll in STRÖM-knappen i minst 10 sekunder, släpp sedan upp den. HTC Rhyme stängs av.
  2. Tryck på STRÖM-knappen för att slå på HTC Rhyme igen.