Kontrollera information om HTC Rhyme

1. På startsidan trycker du på och sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Om telefonen.
  3. Välj något av följande:
    Programuppdateringar Aktivera eller inaktivera automatisk sökning efter programuppdateringar för HTC Rhyme. Du kan även trycka på Sök nu om du vill kolla manuellt efter programuppdateringar.
    Informera HTC Aktivera eller inaktivera Informera HTC. När funktionen är aktiverad hjälper du oss få kännedom om när det uppstår ett tekniskt problem med din HTC Rhyme. Du kan även välja när du vill skicka felrapporter.
    Nätverk Kontrollera information om ditt mobila nätverk och dess servicestatus.
    Telefonidentitet Läs information om HTC Rhyme och SIM-kortet som du använder.
    Batteri Kontrollera information om batteriet såsom aktuell batterinivå, status och vilka program som använder batteriet.
    Maskinvaruinformation Kontrollera Wi-Fi MAC- och Bluetooth-adresserna.
    Programvaruinformation Kontrollera version och annan information om den Android-plattform som används i HTC Rhyme. Du kan också kontrollera version av webbläsare.
    Juridisk information Läs den juridiska informationen om HTC och Google, och licenser som används av HTC Rhyme.