Byta språk

När du startar HTC Rhyme för första gången blir du ombedd att välja önskat språk för tabletens menyer. Om du vill kan du ändra språket igen efter att du har konfigurerat HTC Rhyme. Då språket ändras justeras tangentbordets layout, datum och tidsformat med mera.

Tillgängliga språk att välja mellan kan variera beroende på vilken version av HTC Rhyme du har.

1. På startsidan trycker du på och sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Språk och tangentbord > Välj språk.
  3. Tryck på språket och motsvarande region du vill använda.
  4. Tryck på för att återgå till startsidan. Det nya språket kommer att appliceras efter några sekunder.