Grundläggande för Bluetooth
Inställningar & tjänster

Grundläggande för Bluetooth

Slå av och på Bluetooth

1. På startsidan trycker du på och sedan på Inställningar > Trådlöst och nätverk.
  2. Markera eller avmarkera kryssrutan Bluetooth.
Ett ännu enklare sätt att slå på och av Bluetooth är med widgeten Bluetooth på startsidan.
Obs!: Stäng av Bluetooth när det inte används för att spara på batteriet eller på platser där det är förbjudet att använda trådlösa enheter, som t.ex. ombord på ett flygplan och på sjukhus.

Ändra enhetens namn

Enhetsnamnet är det som identifierar HTC Rhyme för andra enheter.

1. På startsidan trycker du på och sedan på Inställningar > Trådlöst och nätverk.
  2. Tryck på Bluetooth-inställningar.
  3. Om kryssrutan Bluetooth inte markerats ska du markera den för att slå på Bluetooth.
  4. Tryck på Enhetens namn.
  5. Ange HTC Rhymes nya namn i dialogrutan och tryck sedan på OK.

*Skriv in din kommentar här …
htc-rhyme