Anslut HTC Rhyme till Internet via en dator (Internetpassage)
Inställningar & tjänster

Anslut HTC Rhyme till Internet via en dator (Internetpassage)

Om du tillfälligt inte har tillgång till Internet kan du ändå ansluta till webben med HTC Rhyme med datorns Internetanslutning.

Viktigt: Innan du kan använda datorn som modem måste du installera HTC Sync i datorn.
  1. Kontrollera att datorn är ansluten till Internet.
    Obs!: Två saker att kontrollera angående datorns Internetanslutning. För det första kan du behöva stänga av brandväggen i det lokala nätverket. För det andra, om din dator ansluter till Internet via PPP (t.ex. uppringd anslutning, xDSL, eller VPN), stöder Internetpassage enbart TCP-protokollet.
  2. Anslut HTC Rhyme till datorn med den medföljande USB-kabeln.
  3. På skärmen Välj en anslutningstyp trycker du på Internetpassage och trycker sedan på Klar.

*Skriv in din kommentar här …
htc-rhyme