Hämta kartor eller köpa tjänster

Du kan ladda ned kartor gratis eller köpa premiumtjänster som navigering, trafikkamera och sväng för sväng-röstanvisningar.
  1. På Enhetspanelen klickar du på Locations och klickar sedan på knappen .
  2. Klicka på Skaffa fler kartor och licenser.
  3. På vänster sida om Navigeringsaffären klickar du på typ av innehåll du vill ladda ner och väljer sedan land.
  4. Under sektionen Extra kartfunktioner kan du välja en eller flera navigeringsprodukter som du vill ladda ner eller köpa. När du köper navigeringsprodukter måste du även beakta licensens varaktighet för bruk av det nerladdade innehållet.
  5. Klicka på Lägg till i shoppingvagnen .

Ta en titt på produkter och licenser

1. Klicka på Shoppingvagn för att visa din kundvagn.
  2. Granska de föremål du valt och den totala summan för köpet.
  3. Klicka på Ta en titt.
  4. Ange din e-postadress och din faktureringsinformation (om du valt en premiumnavigeringsprodukt).
  5. Ta dig tid att kolla igenom avtalet och klicka sedan på Jag accepterar normerna och villkoret för att fortsätta.
  6. Klicka på Granska inköp och ta en sista titt på de föremål du har valt, din e-postadress och den faktureringsinformation du har angivit.
  7. När allt är korrekt klickar du på Bekräfta och ladda ner. Nerladdningen på dina valda mappar kommer sedan att visas i enhetspanelen.