Om HTC Sync

Du har de nya semesterfotona i HTC Rhyme medan jobbkalendern är i datorn. Varför inte göra den här typen av filer och information tillgängliga i båda enheterna?
Med HTC Sync kan du:
  • Synkronisera dina kontakter mellan Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows Kontakter på din dator och i HTC Rhyme.
  • Synkronisera kalenderhändelser mellan Outlook eller Windows kalender i datorn och HTC Rhyme.
  • Överföra foton, video, dokument, låtar och spelningslistor till HTC Rhyme och visa/lyssna när du är i farten.
  • Importera tagna foton och inspelad video från HTC Rhyme till datorn.
  • Spara samma bokmärken både för webbläsare i både datorn och HTC Rhyme.
  • Använd din dators Internetanslutning för att ladda ner kartor och värdefulla extratjänster för programmet Locations.
  • Installera mobiltelefonprogram från tredje part (inte hämtade från Android Market) från datorn.
Obs!:
  • Du behöver ett lagringskort i HTC Rhyme för att kunna synkronisera multimediafiler, kartor och dokument.
  • Tillgängliga kategorier och alternativ beror på den enhet du har anslutit till datorn.