Ladda upp filer till Dropbox

Låt dina filer följa med dig vart du än går. De dokument, videor och bilder som du laddar upp från HTC Rhyme med Dropbox uppdateras även på ditt onlinekonto och andra enheter som du har installerat Dropbox på.
Viktigt:
  • Du behöver skapa eller logga in på ett Dropbox-konto för att börja använda programmet.
  • För att ladda upp dokument måste du ha ett filhanteringsprogram installerat i HTC Rhyme. Se www.dropbox.com för mer information.
  1. På startsidan trycker du på > Dropbox.
  2. Välj eller skapa mappen dit du vill ladda upp din fil.

Skapa en ny mapp genom att trycka på och sedan på Ny > mapp.

3. Tryck på och sedan på Ladda upp.
  4. Välj en filtyp och bläddra sedan till filen som du vill ladda upp.
Tips: Du kan även ladda upp filer direkt när du befinner dig i Galleri eller Musik. Tryck och håll ned filen och tryck på Dela > Dropbox.

När du har laddat upp filen till Dropbox kan du dela den med andra. Tryck och håll ned filen och tryck på Dela > Dela en länk eller Dela denna fil.