Arbeta med dokument

Behöver du fixa till en rapport på resande fot? Använd Polaris Office för att enkelt visa och redigera filer från Microsoft Office Word (.doc och .docx), Microsoft Office Excel (.xls och .xlsx), Microsoft Office PowerPoint (.ppt, .pps och .pptx) och vanliga textfiler (.txt).

Visa ett dokument

1. På startsidan trycker du på > Polaris Office.
  2. På huvudskärmen för Polaris Office trycker du på den fil som du vill öppna.
  3. För fingret över skärmen för att panorera eller bläddra mellan sidorna.
  4. Du zoomar in eller ut genom att placera tummen och pekfingret på sidan och sedan klämma ihop eller dra isär dem.
  5. Vänd HTC Rhyme på sidan om du vill visa liggande läge.
  6. Tryck på för att visa alternativ för att spara eller skriva ut filen, med mera.

Skapa ett dokument

1. På startsidan trycker du på > Polaris Office.
  2. På huvudskärmen i Polaris Office trycker du på och trycker sedan på Nytt.
  3. Välj en filtyp att skapa.
  4. Börja skriva in text.
  5. När du är klar trycker du på och trycker på Spara (eller Mer > Spara som) för att behålla ändringarna.

Redigera ett dokument

1. På startsidan trycker du på > Polaris Office.
  2. På huvudskärmen för Polaris Office trycker du på den fil som du vill redigera.
  3. Gör något av följande:
    • Om filen är en Microsoft Office Word-fil, en Microsoft Office PowerPoint-fil eller ett vanligt textdokument trycker du på > Redigera.
    • Om filen är ett Microsoft Office Excel-dokument trycker du på en cell och anger sedan ändringarna i textrutan. Välj ett annat arbetsblad genom att trycka på > Arbetsblad.
  4. När du har slutfört ändringarna trycker du på och sedan på antingen Spara eller Spara som.