Läsa nyhetsflöden

Halka inte efter och fastna inte i gårdagens nyheter. Använd programmet Nyheter för att prenumerera på nyhetsflöden med senaste nytt, sport, de populäraste bloggarna, med mera. Du kan även få uppdateringar utifrån särskilda nyckelord.

Prenumerera på nyhetskanaler

Viktigt: Du måste vara inloggad på ett Google-konto innan du använder programmet Nyheter.
  1. Från startsidan trycker du på > Nyheter.
  2. Tryck på och tryck sedan på Prenumerationer > Lägg till nyhetsflöden.
  3. Gör något av följande:
    • Tryck på en kategori, t.ex. Bloggar eller Underhållning för att välja bland populära nyhetsflöden.

• Tryck på Sök mer för att söka efter ett specifikt nyckelord eller en flödes-URL.

4. När du har valt kanalen eller kanalerna som du vill prenumerera på trycker du på Lägg till.
Tips: För att manuellt uppdatera nyhetsartiklar på dina kanaler trycker du på och trycker sedan på Uppdatera.

Lägga till ett nyckelord

Hitta enkelt artiklar du är intresserad av genom att skriva in sökord.
  1. Från startsidan trycker du på > Nyheter.
  2. Tryck på och tryck sedan på Mina objekt > Nyckelord > Lägg till nyckelord.
  3. Ange nyckelordet och tryck sedan på Lägg till. Ditt nya nyckelord visas under listan Nyckelord.
  4. Tryck på ett nyckelord för att visa artiklarna som innehåller det nyckelordet.

Lägga till människor att följa

Håll dig uppdaterad med historier och kommentarer som dina Google-kontakter delar.
  1. Från startsidan trycker du på > Nyheter.
  2. Tryck på och sedan på Personer du följer > Lägg till nya vänner.
  3. Ange namnet på en Google-kontakt och tryck på .
  4. Välj kontakt från sökresultaten och tryck på Lägg till. Kontakten listas under Personer du följer.

För att visa historier och kommentarer som nyligen delats av en kontakt som du följer trycker du på kontaktens namn under Personer du följer.

Läsa en artikel

1. Från startsidan trycker du på > Nyheter.
  2. På skärmen Alla objekt trycker du på en berättelse som du vill läsa.
  3. Medan du läser artikeln kan du:
    Tryck För att
    Stjärnmärka artikeln som en favorit.
    Gilla Gilla historien.
    Läs hela artikeln Gå till webbsidan där artikeln är publicerad.
    Dela Dela en länk till artikeln från de tillgängliga alternativen.
    Gå till nästa eller föregående artikel på kanalen.
  4. Tryck på för att visa andra alternativ som att lägga till en kommentar eller tagga artikeln.

Ändra uppdateringsschema och inställningar för innehåll

1. Medan du befinner dig i programmet Nyheter trycker du på och sedan på Inställningar (eller Mer > Inställningar).
  2. Tryck på något av följande:
    Konton Hantera synkroniseringsalternativ och allmänna inställningar för Nyheter.
    Uppdatera när den är öppen Uppdatera innehållet i kanalerna du prenumererar på varje gång du öppnar programmet Nyheter.
    Nyhetsinnehåll Välj hur du vill läsa nyhetsartiklar som standard: som sammanfattning eller som fullständig webbsidesartikel.
    Mobilvy Om du har valt att visa nyhetsinnehållet som en webbsidesartikel, välj att visa webbsidesartiklar optimerade för mobil visning.

Om widgeten Nyheter

Använd widgeten Nyheter för att läsa urklipp från artiklar som du har prenumererat på direkt på startsidan.