Söka efter och installera program från Android Market
APPAR OCH FUNKTIONER

Söka efter och installera program från Android Market

Android Market är rätt ställe att besöka när du vill ha nya program till HTC Rhyme. Välj från ett stort urval gratis och betalprogram, från produktivitetsprogram till underhållning och spel.
Obs!: En Google Checkout betalningsmetod krävs för att köpa ett betalprogram. Du blir ombedd att bekräfta betalningsmetoden när du köper ett program.

Söka efter och installera ett program

När du installerar program och använder dem i HTC Rhyme kan de kräva tillgång till dina personliga uppgifter eller åtkomst till vissa funktioner eller inställningar. Hämta och installera enbart program som du litar på.
Viktigt: Var särskilt försiktig med program som har åtkomst till flera funktioner eller stora mängder information i HTC Rhyme. Du ansvarar själv för konsekvenserna av att använda program du hämtat.
Du måste ha ett Google Checkout-konto för att kunna köpa saker på Android Market.
  1. På startsidan trycker du på > Market.
  2. Gör något av följande för att söka efter ett program:
    Bläddra i program Tryck på ett aktuellt program på huvudskärmen för Android Market.
    Bläddra genom program och spel efter kategorier Tryck på Program eller Spel och rulla sedan åt vänster eller höger på skärmen för att filtrera program och spel efter KATEGORIER, AKTUELLA, POPULÄRAST GRATIS, med mera.
    Söka efter ett program Tryck på , ange namn på eller typ av program du letar efter och tryck sedan på .
  3. När du hittar ett program som verkar intressant trycker du på det för att läsa en beskrivning och användarrecensioner.
  4. Om du vill hämta eller köpa programmet trycker du på Hämta (för gratisprogram) eller prisknappen (för betalprogram).
  5. Tryck på Acceptera och hämta eller Acceptera och köp för att godkänna behörigheterna för programmet och börja hämta och installera det.
Obs!: Förutsatt att du gör det inom en viss begränsad tid efter inköpet, kan du avinstallera ett program för att få tillbaka pengarna. Läs mer om återbetalningspolicyn för betalprogram på hjälpsidan för Android Market (http://market.android.com/support).

Öppna ett installerat program

Gör något av följande:
  • Om du ser ikonen i statusfältet så öppnar du Meddelandepanelen och trycker på programmet.
  • Från startsidan trycker du på > Market. Tryck på och tryck sedan på Mina program. På skärmen Mina program trycker du på programmet och trycker på Öppna.
  • Från startsidan trycker du på . På skärmen Alla program för fingret till fliken Hämtade och tryck på programmet.

Avinstallera ett program

Du kan avinstallera varje program som du har laddat ned och installerat från Android Market.
  1. På startsidan trycker du på > Market.
  2. Tryck på och sedan på Mina program.
  3. Tryck på programmet som du vill avinstallera och tryck sedan på Avinstallera.
  4. Tryck vid uppmaning på OK.

Få hjälp

Om du behöver hjälp eller har frågor om Android Market trycker du på och trycker på Hjälp. Webbläsaren tar dig till hjälpsidan för Android Market.

*Skriv in din kommentar här …
htc-rhyme