Få en vägbeskrivning

Få detaljerade väganvisningar till din destination. Google Maps kan ge vägbeskrivningar för resor till fots, med allmänna färdmedel eller bil.
  1. Medan en karta visas trycker du på och trycker sedan på Vägbeskrivning.
  2. Gör något av följande:
    • Använd din nuvarande plats som utgångspunkt eller ange en plats från vilken du kan starta i den första textrutan. Ange sedan din destination i den andra textrutan.
    • Du kan också trycka på för att välja en adress bland dina kontakter eller en punkt som du trycker på på en karta.
  3. Välj hur du vill ta dig till destinationen genom att trycka på bilen, offentligt färdmedel, cykeln eller gå-knappen.
  4. Tryck på Visa vägbeskrivning. På nästa skärm visas vägbeskrivningen till destinationen i en lista.
    Obs!: Om platsen du anger som destination har flera platser, väljer du vilken du vill åka till.
  5. Tryck på ett objekt för att visa vägbeskrivningen på kartan.
  6. Tryck på pilknapparna på kartan och följ anvisningarna.

När du har läst färdigt eller är klar med att följa vägbeskrivningen trycker du på och sedan på Rensa karta för att återställa kartan. Destinationen sparas automatiskt i historiken för Google Maps.