Söka efter en position

I Google Maps kan du söka efter en position som t.ex. en adress, en viss sorts företag eller inrättning (t.ex. museer).

1. I sökrutan för Maps anger du den plats du vill söka efter.
  2. Tryck på om du vill söka efter positionen som du angav eller tryck på ett föreslaget objekt för att söka. Sökresultaten visas i form av markörer på kartan.
  3. Gör något av följande:
    • Tryck på en markör för att se om det är vad du söker. Om ja, tryck på bubblan.
    • Tryck på för att visa sökresultaten som en lista och tryck sedan på platsen.
    Information om platsen du har valt visas på skärmen.
  4. Gör något av följande:
    • Tryck på knapparna på skärmen för att visa positionen på en karta, få vägbeskrivning, se platsen i Gatuvy, om tillgängligt, med mera. Rulla nedåt på skärmen för att visa fler alternativ.
    • Dra åt vänster eller höger över skärmen för att visa informationen för nästa eller föregående sökresultat.

Rensa kartan

När du har sökt på en karta kan du ta bort de olika markeringarna som finns på den.

Tryck på och sedan på Rensa karta.