Navigera på kartor
APPAR OCH FUNKTIONER

Navigera på kartor

När du öppnar Google Maps kan du lätt hitta din position på kartan eller titta på platser i närheten genom att panorera och zooma in och ut på kartan.

Viktigt: Du måste aktivera positionskällor för att kunna lokalisera din position med Google Maps.
  1. På startsidan trycker du på > Maps.
  2. Tryck på för att visa din aktuella position. Den blå markören visar var på kartan du befinner dig för tillfället.
  3. Gör något av följande:
    Flytta runt Svep med fingret i valfri riktning på skärmen för att visa närliggande ställen på kartan.
    Använda Kompassläge Tryck på för att växla till Kompassläge. I Kompassläge är kartvyn vinklad och riktar om sig automatiskt beroende på vilket håll du är vänd åt.
    Zooma in
    • Placera tummen och pekfingrarna ovanpå det område som du vill zooma in och sprid sedan fingrarna i varsin riktning över kartan.
    • Tryck på .
    • Dubbeltryck på området på kartan som du vill zooma in på.
    Zooma ut
    • Tryck ihop tummen och pekfingret över kartan för att zooma ut.
    • Tryck på .
    Visa information för en valfri plats
    1. Tryck på och håll in en position på kartan. En ballong öppnas över positionen, med adressen och en miniatyrbild av gatuvyn (om tillgängligt).
    2. Tryck på ballongen för att visa mer information.

Du kan få vägbeskrivningar till platsen, kolla efter närliggande intressepunkter med mera.

*Skriv in din kommentar här …
htc-rhyme