Söka efter en intressepunkt

Du kan söka efter namnet på en inrättning, gata eller ort. Föreslagna matchar från databasen, footprints och tidigare sökta objekt visas.
  1. I Locations trycker du på -knappen.
  2. Tryck på Locations.
  3. Ange den plats du vill söka efter. Inrättningar som matchar sökningen visas ordnade efter avståndet från din aktuella position.
  4. Om du inte ser det du letar efter trycker du på för att utöka sökningen.
  5. Tryck på en inrättning för att få vägbeskrivningar, visa på karta med mera.