Skapa en händelse
APPAR OCH FUNKTIONER

Skapa en händelse

Du kan skapa händelser som synkroniseras med dina Google eller Exchange ActiveSync-kalendrar, samt händelser i HTC Rhyme.
Obs!: Har du inte loggat in på dina konton än? Dina kalenderhändelser skapas under PC Synkronisering där du senare kan synkronisera med Outlook-kalendern i datorn via HTC Sync.
  1. På startsidan trycker du på > Kalender.
  2. I valfri Kalender-vy trycker du på .
  3. Om du har fler än en kalender väljer du en kalender där du vill lägga till händelsen.
  4. Om du vill bjuda in folk till händelsen trycker du på och väljer deltagare från dina kontakter eller företagskatalogen.
  5. Ange ett namn på händelsen.
  6. Om du vill ange datum och tid för händelsen gör du på något av följande sätt:
    • Om det finns en tidsram för händelsen trycker du på Från och Till vid datum och tid för att ställa in dem.
    • Om det rör sig om en heldagshändelse ställer du in Från och Till för datum och markerar kryssrutan Hela dagen.
  7. Ange en plats och beskrivning för händelsen.
  8. Ställ in påminnelsetiden.
    Tips: Du kan lägga till ytterligare en påminnelsetid i en Google-kalenderhändelse. Tryck på och tryck sedan på Lägg till påminnelse.
  9. Om händelsen är regelbundet återkommande trycker du i kryssrutan Upprepning och väljer hur ofta händelsen inträffar.
  10. Tryck på Spara.

*Skriv in din kommentar här …
htc-rhyme