KOMMUNIKATION
Ändra e-postkontoinställningar
KOMMUNIKATION

Ändra e-postkontoinställningar

1. Växla till det e-postkonto vars inställningar du vill ändra.
  2. Tryck på och sedan på Mer > Inställningar.
  3. Välj bland följande:
    Kontoinställningar Ändra inställningar för e-postkontot som t.ex. namn, e-postadress, lösenord och beskrivning.
    Grundinställningar Ange teckensnittsstorlek för läsning av e-post, aktivera, inaktivera eller ange signatur, ange kontot som standard-e-postkonto och ange var e-postbilagorna ska sparas.
    Skicka och ta emot Ställ in synkroniseringsinställningar för inkommande och utgående e-post som högsta tillåtna storlek, uppdateringsschema och så vidare.
    Meddelandeinställningar Konfigurerar inställningar för meddelande om ny e-post.
    Radera konto Tryck för att radera e-postkontot.
  4. Tryck på för att spara ändringarna.

Ta bort ett e-postkonto

1. Växla till det e-postkonto du vill ta bort.
  2. Tryck på och tryck sedan på Mer > Inställningar > Radera konto.

*Skriv in din kommentar här …
htc-rhyme