Arbeta med Exchange ActiveSync e-post

Du kan läsa, svara, skicka och hantera arbetsrelaterad e-post på samma enkla sätt med ett POP3/IMAP-konto. Du kan också komma åt några kraftfulla Exchange-funktioner.

Flagga ett e-postmeddelande

• Medan du visar inkorgen trycker du på den vita flaggikonen som visas till höger om ett e-postmeddelande. Flaggan blir röd då du flaggat e-postmeddelandet.
  • Medan du läser ett e-postmeddelande kan du även trycka på flaggikonen i e-postmeddelandet.

Ställa in statusen Utanför kontoret

1. Växla till ditt Exchange ActiveSync-konto.
  2. Tryck på och sedan på Mer > Utanför kontoret.
  3. Tryck på rutan och välj Utanför kontoret.
  4. Ställ in datum och tider för tidsperioden du kommer att vara utanför kontoret.
  5. Ange ditt autosvarsmeddelande.
    Tips: Du kan även skicka automatiska svarsmeddelanden till externa mottagare som är kontakter vars adresser inte finns på samma Microsoft Exchange-server.
  6. Tryck på Spara.

Skicka en mötesförfrågan

1. Växla till ditt Exchange ActiveSync-konto.
  2. Gå till fliken Inbjudningar och tryck sedan på .
  3. Ange informationen för mötet.
  4. Tryck på Spara.