KOMMUNIKATION
Läsa och svara på ett e-postmeddelande
KOMMUNIKATION

Läsa och svara på ett e-postmeddelande

1. På startsidan trycker du på > E-post.
  2. Växla till det e-postkonto du vill använda.
  3. I inkorgen för e-postkontot trycker du på det e-postmeddelande som du vill läsa.
  4. Välj en åtgärd längst ned på skärmen för e-postmeddelandet.
    Obs!: Tryck på för att visa alternativ för att radera e-postmeddelandet eller ange det som oläst.

Var är mina olästa e-postmeddelanden?

På fliken Olästa finns alla dina olästa e-postmeddelanden. Lägg till den om den inte visas på skärmen.
  1. Tryck och håll ned en flik. När skärmen ändras och ett tomt område där du kan ordna om ikoner visas, lyfter du fingret.
  2. Tryck och håll ned fliken Olästa och dra den sedan till dess nya position.
  3. Tryck på och tryck sedan på fliken Olästa.

Spara ett e-postmeddelande i programmet Uppgifter

Spara ett e-postmeddelande i din lista Uppgifter som en påminnelse om att du ska besvara det.
  1. Tryck och håll ned e-postmeddelandet som du vill spara och tryck sedan på Spara som uppgift.
  2. På skärmen Ny uppgift anger du ett namn på uppgiften.
  3. Ange annan uppgiftsinformation och tryck på Spara.

*Skriv in din kommentar här …
htc-rhyme