Skicka ett e-postmeddelande

1. På startsidan trycker du på > E-post.
  2. Växla till det e-postkonto du vill använda för att skicka e-post.
  3. I inkorgen för e-postkontot trycker du på .
  4. Fyll i en eller flera mottagare. Du kan:
    • Skriv in e-postadresserna direkt i fältet Till åtskilda med kommatecken. När du matar in e-postadresser visas alla matchande adresser från kontaktlistan. Tryck på en träff för att mata in den adressen direkt.
    • Tryck på ikonen och välj sedan de kontakter som du vill skicka meddelandet till. Du kan även välja kontaktgrupper som mottagare eller söka och lägga till kontakter.

Om kontaktnamnet du angav inte hittas och du har ett Exchange ActiveSync-konto i E-post-programmet kan du söka efter kontakten i företagskatalogen.

Tips: Om du vill skicka en kopia (Cc) eller en hemlig kopia (Bcc) av e-postmeddelandet till andra mottagare trycker du på och sedan på Visa Kopia/Dold kopia.
  5. Ange ett ämne och skriv därefter meddelandet.
  6. Du bifogar en fil genom att trycka på , trycka på Bifoga och välja mellan följande alternativ:
    Bild Ta ett foto och bifoga det eller bifoga ett befintligt foto.
    Video Spela in en video och bifoga den eller bifoga en befintlig video.
    Ljud Bifoga en ljudfil.
    Programrekommendation Välj ett program som du har installerat från Android Market som du vill berätta för andra om. Adressen till webbplatsen där programmet kan laddas ned anges i ditt e-postmeddelande.
    Plats Du kan bifoga platsinformation. Skicka din aktuella position (kräver att GPS är aktiverad), eller en position som du väljer på en karta.
    Dokument Bifoga en PDF-fil eller ett Office-dokument som t.ex. en textfil eller ett kalkylblad.
    Kontakt (vCard) Bifoga en persons kontaktinformation.
    Avtalad tid (vCalendar) Lägg till en kalenderhändelse.
    Fil Bifoga en annan fil.
  7. Tryck på Skicka för att skicka meddelandet direkt eller tryck på Spara som utkast om du vill skicka det senare.
    Obs!: Om du saknar Internetanslutning, eller om Flygplansläge är aktiverat när du skickar e-post, sparas e-postmeddelandet i mappen Utkorgen. När det finns en Internetanslutning tillgänglig skickas det sparade e-postmeddelandet automatiskt nästa gång HTC Rhyme synkroniserar.

Fortsätta med ett meddelandeutkast

1. I inkorgen för e-postkontot trycker du på > Utkast.
  2. Tryck på meddelandet.
  3. När du redigerat klart meddelandet trycker du på Skicka.

Hantera mottagarlistan

Har du fyllt i fältet Till men vill göra ändringar i det? Du kan hantera mottagarlistan och ändra vem som visas i fälten Till, Kopia och Dold kopia.
Viktigt: Du måste ha angett kontakter i fälten Till, Kopia och Blind kopia.
  1. I fälten Till, Kopia och Blind kopia trycker du på knappen Redigera. Namnen på kontakterna visas i listan.
  2. Tryck i kryssrutan bredvid kontakten du vill flytta till ett annat fält.
  3. Tryck på åtgärden som gäller.
  4. När du är färdig med ändringarna trycker du på för att återgå till att skriva e-postmeddelandet.