Hantera e-postmeddelanden

Ta bort ett e-postmeddelande

1. I inkorgen trycker du på och håller in det meddelande som du vill radera.
  2. Tryck på Radera på alternativmenyn.

Markera flera e-postmeddelanden

1. Tryck på kryssrutorna för e-postmeddelanden för att markera dem.
  2. Välj vad du vill göra med de markerade meddelandena: Markera som läst (eller Markera som oläst), Radera eller Flytta till en annan mapp.
Obs!: Du kan inte flytta två eller fler e-postmeddelanden på samma gång när du är i den sammanslagna (Alla konton) inkorgen.

Flytta flera e-postmeddelanden till en annan mapp

1. Växla till det e-postkonto du vill använda.
  2. Tryck på kryssrutorna för e-postmeddelanden som du vill flytta.
  3. Tryck på Flytta till och tryck sedan på den mapp dit du vill flytta e-postmeddelandena.

Flytta ett e-postmeddelande efter att ha läst det

1. Medan du tittar på e-postmeddelandet trycker du på Flytta till.
  2. Tryck på mappen dit du vill flytta e-postmeddelandet.

Radera alla meddelanden

1. Tryck först på kryssrutan för ett e-postmeddelande.
  2. Tryck på och tryck sedan på Markera allt.
  3. Tryck på Radera.

Växla till andra e-postmappar

1. Tryck på .
  2. Tryck på den e-postmapp som innehåller de meddelanden du vill visa.