Besvara eller vidarebefordra ett e-postmeddelande

1. I inkorgen för Gmail trycker du på e-postmeddelandet eller konversationen.
  2. Tryck på om du vill skicka svar till avsändaren. Alternativt trycker du på och väljer om du vill Svara alla eller Vidarebefordra.
  3. Gör något av följande:
    • Om du valde Svara eller Svara alla skriv ditt svarsmeddelande.
    • Om du valde Vidarebefordra, ange meddelandets mottagare.
    Tips: Tryck på Svara infogat om du vill att ditt nya meddelande ska integreras med det mottagna e-postmeddelandet. Observera att eventuella bilagor och formatering från ursprungsmeddelandet då försvinner.
  4. Tryck på .