Skicka ett nytt meddelande

1. I listan Gmail trycker du på och sedan på Skriv.
  2. Om du har konfigurerat flera Google-konton på HTC Rhyme väljer du vilken Gmail-adress du vill använda för att skicka e-posten. Tryck på rutan där din aktuella Gmail-adress visas, och sedan på en annan adress som du vill använda för att skicka.
  3. Ange mottagarens e-postadress i fältet Till. Om du skickar e-postmeddelandet till flera mottagare ska du separera adresserna med kommatecken.
    Obs!: Om du vill skicka en kopia (Cc) eller en hemlig kopia (Bcc) av e-postmeddelandet till andra mottagare trycker du på och trycker sedan på Lägg till Kopia/Dold kopia.
  4. Ange meddelandets ämne och skriv därefter meddelandet.
  5. Om du vill bifoga en bild trycker du på och sedan på Bifoga.
  6. Lokalisera och tryck på bilden som du vill bifoga.
  7. När du har skrivit meddelandet trycker du på .
    Obs!: Medan du skriver meddelandet trycker du på för att spara som utkast. Alternativt kan du trycka på för att avbryta meddelandet.