Visa din inkorg i Gmail

All e-post du tar emot levereras till din inkorg.
På startsidan trycker du på > Gmail. Din inkorg i Gmail öppnas.
Arkivera, ta bort eller sätt etikett på flera konversationer Tryck i kryssrutan ( ) framför e-postmeddelandet eller konversationen. Tryck sedan på knapparna på skärmen längst ned för att välja vad du ska göra med de markerade meddelandena eller konversationerna.
Visa utkast, skickade meddelanden och andra etiketter. Tryck på Inkorg längst upp till vänster på skärmen och sedan på en annan etikett (t.ex. Sänt eller Utkast, eller en etikett du skapat) för att visa meddelanden och konversationer under etiketten.
Växla till ditt andra Gmail-konto Tryck på det aktuella kontot längst upp till höger på skärmen och sedan på ett annat konto som du vill växla till.
Uppdatera inkorgen Tryck på och sedan på Uppdatera.