Använda Facebook chatt

Chatta med dina Facebook-vänner direkt från HTC Rhyme.
Viktigt: Du måste vara inloggad på Facebook innan du kan använda Facebook chatt.
  1. På startsidan trycker du på > Fb-chatt. Chattfönstret i Facebook öppnas och visar aktuella konversationer med dina Facebook-vänner och vängrupper.
  2. Gör något av följande:
    • Tryck på en väns namn för att fortsätta konversationen.
    • Tryck på en väns bild för att visa personens Facebook-profil, logg och uppladdningar.
    • Tryck på fliken Historik för att visa en lista över tidigare konversationer. Antalet på flikens ikon visar hur många olästa meddelanden det finns.
    • Tryck på och sedan på Inställningar för att välja att dölja vänner som är offline och välja meddelandeinställningar.

Lägga till Facebook chatt-widgeten

Lägg till Facebook chatt-widgeten på startsidan så att du enkelt kan chatta med dina vänner på Facebook.