Tweeta i Friend Stream

1. I Friend Stream trycker du på > Twitter.
  2. Tryck på och skriv sedan din tweet.
  3. Lägg till en bild eller en position till din tweet.
    • Tryck på för att lägga upp en bild från Galleri eller Kamera på din standardwebbplats för fotolagring och lägga till en länk till bilden i en tweet.
    • Tryck på för att inkludera aktuell platsinformation i din tweet.
  4. Tryck på Inlägg.
Tryck på en persons namn för att kolla profiluppgifter och alla hans eller hennes tweets.
Om du har länkat kontakten i Kontakter trycker du på bilden eller ikonen för att öppna en meny där du snabbt kan välja hur du vill kommunicera med kontakten.
Tryck och håll ned en tweet för att öppna en alternativmeny där du kan svara, skicka ett direktmeddelande, retweet (besvara en tweet) med mera.
Visar alla tweets från personer du följer och tweets som du själv har lagt upp.
Visar alla tweets där ditt användarnamn nämns enligt skrivkonventionen "‍@[ditt användarnamn]"‍.
Visar alla privata/direktmeddelanden som du har fått eller skickat ut.
Visar tweets som du har markerat som favoriter.

Söka efter Twitter-användare att följa

1. På valfri flik, tryck på knappen .
  2. Tryck på ett Twitter-namn i sökrutan. Du kan också begränsa sökningen när du trycker på > Användare.
  3. Tryck på .
  4. I listan med sökresultaten trycker du på den Twitter-användare som du vill följa.
  5. Tryck på och tryck sedan på Följ.

Sluta följa en Twitter-användare

1. På fliken Alla tweets trycker du på den Twitter -användare som du vill sluta följa.
  2. Tryck på och tryck sedan på Följ inte.

Skicka ett direktmeddelande

Du kan bara skicka ett direktmeddelande (DM) till någon som följer dig.
  1. På fliken DM trycker du på .
  2. Ange en Twitter-användares namn i fältet Till. När du skriver in tecken visas matchande resultat på skärmen. Tryck på namnet när du ser det.
  3. Skriv meddelandet och tryck sedan på Inlägg.
Du kan också skicka ett direktmeddelande när du trycker på och håller ned den tweet som tillhör personen du vill skicka direktmeddelandet till och sedan trycka på Sänd direktmeddelande på alternativmenyn.