Använda Facebook i Friend Stream

Lägg upp statusuppdateringar, skriv i dina vänners Facebook-loggar eller checka in för att visa ditt sociala nätverk var du är.

Lägga upp ett meddelande i en väns Facebook-logg

Skriv ett logginlägg hos dina Facebook-vänner i Friend Stream.
  1. I Friend Stream trycker du på > Facebook.
  2. Tryck på > Min logg och sedan på en vän från listan.
  3. Skriv meddelandet.
  4. Tryck på för att lägga till en bild.
  5. Tryck på Inlägg.

Kommentera och gilla inlägg på Facebook

Tryck på någons statusuppdatering på fliken Alla uppdateringar och gör något av följande:
  • Tryck på en bild eller albumnamnet för att visa och kommentera albumfotona med programmet Galleri.
  • Tryck på Gilla för att gilla statusuppdateringen.
  • Tryck på textrutan och skriv vad du tycker om personens statusuppdatering.

Dela din plats med dina Facebook-vänner

Äter du ute på en favoritrestaurang? Berätta för dina vänner var du befinner dig och bjud in dem också.
Viktigt:
  • Du måste vara inloggad på Facebook för HTC Sense för att kunna använda denna funktion i Friend Stream.
  • För att hitta din position måste du dessutom aktivera positionskällor i Inställningar > Plats.
  1. Gå till fliken Locations och tryck sedan på .
  2. Gör något av följande:
    • Tryck på en plats i listan.
    • Tryck på , ange namn och beskrivning på aktuell position och tryck sedan på Klart.
  3. Klicka på Checka in.
  4. På nästa skärm kan du ange ditt statusmeddelande och till och med tagga de vänner du är där med.
  5. Klicka på Checka in när du är klar.