Använda Friend Stream
Upptäck vad som är på gång i alla sociala nätverk

Använda Friend Stream

Friend Stream ansluter dig till dina sociala nätverk. Dela och få uppdateringar från vänner på populära nätverk som Facebook och Twitter i ett och samma flöde. Med Friend Stream kan du enkelt hålla reda på vänners statusmeddelanden, fotouppladdningar, meddelanden, med mera — eller kommentera och göra egna inlägg.
Viktigt: Du måste vara inloggad på minst ett socialt nätverkskonto för att kunna använda Friend Stream.
På startsidan trycker du på > Friend Stream. Friend Stream öppnas på fliken Alla uppdateringar.

När du trycker på någons statusuppdatering kan du:

• Visa tweeten i fråga. Om en webbadress har delats visas dessutom den länkade webbsidan strax under tweeten.
  • Skriva en kommentar. Gilla någons inlägg på Facebook.
  • Titta på någons albumfoton.

När du trycker på någons foto eller namn kan du:

• Kontrollera personens profilinformation.
  • Titta på personens Facebook.
  • Kolla personens inlagda tweets.

Trycka på för att visa inlägg från ett visst socialt nätverk.

För fingret till de andra flikarna för att visa fler alternativ. Du kan trycka på och sedan på Inställningar > Redigera flikar för att anpassa flikarna Friend Stream.

Uppdatera din status

Du kan uppdatera din status samtidigt på alla de sociala nätverkskonton som du är inloggad på.

1. På fliken Allt eller Meddelanden trycker du på .
  2. Skriv in din statusuppdatering.
  3. Om du inte vill skicka statusuppdateringen till alla dina sociala nätverkskonton trycker du på  och avmarkerar kryssrutorna för de sociala nätverk som du vill exkludera.
  4. Tryck på Klart.
  5. Tryck på och välj sedan vad du vill bifoga till din tweet eller statusuppdatering.
  6. Tryck på Inlägg.

Kolla meddelanden från dina sociala nätverk

För fingret till fliken Meddelanden så kan du lätt se ett enda flöde med meddelanden från olika sociala nätverk. Det kan vara en kommentar om dinFacebook inlägg, ett omnämnande eller direktmeddelande Twitter, en taggad bild av dig, med mera.

Visa dina listor med vänner och sociala grupper

1. På fliken Alla uppdateringar trycker du på och sedan på Vänner.
  2. Tryck på för att välja ett socialt nätverk att visa.
  3. Rulla genom din lista med vänner eller för fingret över flikarna längst ned för att visa olika listor och grupper.

Om Friend Stream-widgeten

Använd Friend Stream-widgeten så att du enkelt kan uppdatera din status och visa andra personers statusuppdateringar direkt på startsidan. Om du vill hålla koll på bara en persons Facebook-uppdateringar kan du lägga till widgeten Friend Channel. Du hittar det i layoutalternativen för widgeten Friend Stream.