Twitter för HTC Sense

När du är inloggad på Twitter för HTC Sense kan du:

• Se dina Twitter-kontakter och deras senaste tweets i Kontakter.
  • Skicka tweets och kolla dina vänners tweets i Friend Stream.
Obs!: Om du har programmet Twitter (förinstallerat eller nedladdat från Android Market), låter Twitter for HTC Sense dig inte logga in på programmet Twitter och tvärtom. Dessa två använder inte samma inloggningsuppgifter. Om du vill använda samma Twitter-konto till båda måste du logga in på båda, med samma inloggningsuppgifter.