Facebook för HTC Sense

Med Facebook för HTC Sense kan du:

• Se alla dina Facebook-kontakter och deras statusuppdateringar i realtid i Kontakter.

När du trycker på en kontakt på skärmen Kontakter för du fingret till fliken Uppdateringar för att se uppdateringar som statusinlägg, uppladdningar och profiländringar.

När det finns ett meddelande om att kontakten fyller år kan du trycka på meddelandet för att skicka en hälsning.

• Visa Facebook-foton direkt i programmet Galleri.

Du kan även ladda upp en eller flera bilder till Facebook och sedan tagga och lägga till bildtexter till dem.

När du visar en Facebook-väns album kan du även dela en länk till ett visst album eller kommentera bilderna i albumet.

• Kontrollera dina vänners Facebook-statusuppdateringar i Friend Stream.
  • Visa dina Facebook-händelser och dina vänners födelsedagar i programmet Kalender.
Obs!:
  • Om du loggar in på ditt Facebook-konto eller från inställningarna för Konton och synkronisering eller programmet Facebook (förinstallerad eller nedladdad från Android Market) loggas du automatiskt in på Facebook för HTC Sense.
  • Du kanske måste godkänna att Facebook för HTC Sense ansluter till ditt Facebook-konto.