KOMMUNIKATION
Säkerhetskopiera dina kontakter till minneskortet
KOMMUNIKATION

Säkerhetskopiera dina kontakter till minneskortet

1. På startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. Tryck på , och sedan Importera/Exportera > Exportera till SD-kort.
  3. Välj ett konto eller typ av kontakter att exportera och tryck på OK.

Importera kontakter från minneskortet

Du kan endast importera kontakter som har exporterats till minneskortet via funktionen Exportera till SD-kort.
  1. På startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. Tryck på och sedan på Importera/Exportera > Importera från SD-kort.
  3. Om du har Google eller Exchange ActiveSync -konton konfigurerade i HTC Rhyme, trycker du på typen för importerade kontakter.

*Skriv in din kommentar här …
htc-rhyme