Slå samman kontaktinformation

Om du har samma kontakter i HTC Rhyme, på ditt Google-konto och i dina sociala nätverkskonton som t.ex.Facebook och Twitter försöker HTC Rhyme kombinera dem automatiskt eller låta dig bestämma vilka kontakter som ska kombineras. Genom att kombinera samma kontakter undviker du att få dubbla poster i kontaktlistan.

Godkänna kontaktmatchförslag

När HTC Rhyme hittar kontakter som går att slå samman visas länkikonen i meddelandefältet i statusfältet.

1. För meddelandepanelen nedåt och tryck på Träfförslag i kontakter. En lista med förslag på kontakter att slå samman visas.
  2. Tryck på för att slå samman.
  3. Tryck på OK.
Obs!: Om du inte vill att några av dina kontakter ska slås samman trycker du på Ta bort alla permanent.

Visa en lista över alla dina länkade kontakter

1. På startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. Tryck på och sedan på Länkade kontakter (eller Mer > Länkade kontakter). Skärmen Alla länkade kontakter öppnas och du kan se vilka konton och informationstyper som har sammanslagits.
  3. Du kan välja att bryta länken för en kontotyp eller länka på nytt.
  4. Tryck på OK när du är klar.

Slå samman kontaktinformation manuellt

1. På startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. Tryck på namnet på kontakten (inte ikonen eller fotot) du vill länka.
  3. Tryck på eller (om det finns länkförslag).
  4. Du kan:
    • Under Föreslå länkar trycker du på för att länka kontakten med ett konto.
    • Under Lägg till kontakt trycker du på något av alternativen för att länka till en annan kontakt.

Bryta länken

1. På startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. Tryck på namnet på kontakten (inte ikonen eller fotot) vars länk du vill bryta.
  3. Tryck på .
  4. Under avsnittet Länkade kontakter trycker du på bredvid en kontotyp för att bryta länken.