Importera en kontakt från ett Exchange ActiveSync-konto

Du kan söka efter en arbetskontakt från ditt Exchange ActiveSync-konto och sedan kopiera den till HTC Rhyme.

Du måste ha installerat ditt Exchange ActiveSync-konto på HTC Rhyme först.
  1. På startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. I sökrutan anger du de första bokstäverna i kontaktens namn eller e-postadress.
  3. Tryck på . Under Företagskontakter listas matchande namn.
  4. Tryck på namnet på den kontakt som du vill kopiera till HTC Rhyme och sedan på Spara i kontakter.