KOMMUNIKATION
Lägga till en ny kontakt
KOMMUNIKATION

Lägga till en ny kontakt

1. På startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. Tryck på .
  3. Tryck på fältet Namn och mata sedan in namnet på kontakten.
    Tips: Tryck på om du vill ange kontaktens förnamn, mellannamn och efternamn separat. Beroende på kontakttyp kanske du även kan lägga till ett namnprefix (som Mr. eller Ms.) eller ett namnsuffix (som Ph.D., Jr eller Sr).
  4. Välj Kontakttyp, t.ex. Google eller Exchange ActiveSync. Detta avgör vilket konto som kontakten ska synkas med.
    Obs!: Vissa fält kanske inte är tillgängliga när du lägger till kontakter i SIM-kortet.
  5. Ange kontaktinformationen i motsvarande fält.

Tryck på om du vill stänga tangentbordet på skärmen först och enklare rulla genom de andra fälten.

6. Tryck på Spara.

*Skriv in din kommentar här …
htc-rhyme