Importera kontakter från ditt SIM-kort

När du importerar SIM-kontakter kan du antingen lagra dem i HTC Rhyme eller lägga till dem bland dina Google-kontakter eller Exchange ActiveSync-kontakter om du har motsvarande konton.
  1. På startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. Tryck på och sedan på Importera/Exportera > Importera från SIM-kort.
  3. Om du har Google eller Exchange ActiveSync-konton installerade i HTC Rhyme trycker du på typen för importerade kontakter.
  4. Gör något av följande:
    • Tryck på en eller flera SIM-kontakter som du vill importera.
    • Importera alla kontakter genom att trycka på Markera allt.
  5. Tryck på Spara.