Överföra kontakter från den gamla telefonen

Överför enkelt kontakter från din gamla telefon till din HTC Rhyme via Bluetooth. Beroende på din telefonmodell kan du även överföra andra typer av data, som kalenderhändelser och SMS, till din HTC Rhyme.
  1. På startsidan trycker du på > Överför.
  2. Tryck på Nästa för att börja.
  3. Välj din gamla telefons namn och modell.
  4. Aktivera Bluetooth på din gamla telefon och ställ in den på upptäckbart läge.
  5. HTC Rhyme trycker du på Nästa för att fortsätta. HTC Rhyme slår automatiskt på Bluetooth och söker efter Bluetooth-enheter.
  6. Markera din gamla telefon i enhetslistan och tryck på Nästa. HTC Rhyme försöker sedan skapa en koppling med din gamla telefon. Nu visas ett säkerhetslösenord på skärmen.
  7. Ange denna nyckel på din gamla telefon eller bekräfta den bara.
  8. Markera kryssrutan Kontakter (och andra typer av data som du vill importera) och tryck sedan på Nästa.
  9. När HTC Rhyme slutar importera data trycker du på Klart.