Några användbara saker att veta

Varför blir jag ombedd att logga in på mitt konto igen?

Efter en viss tid (cirka 20 minuter) blir du ombedd att logga in igen på ditt HTC Watch-konto innan du kan fortsätta att hyra eller köpa videor eller komma åt vissa inställningar. Det görs av säkerhetsskäl för att kontrollera din identitet och säkerställa att du bekräftar att det är ditt konto.

Hur länge kan jag hyra en video?

Beroende på studions normer och det land där du laddat ner videon, är hyrperioden på antingen 24 eller 48 timmar, med start från den första visningen.

Om du inte tittar på videon direkt, har du upp till 30 dagar på dig innan hyrperioden går ut.

Varför låter inte HTC Watch mig ta bort en enhet och lägga till en ny?

Du kan endast ta bort enheter var 120:de dag när du redan har nått högsta antal på fem HTC-enheter i ditt konto.

Hur tar jag bort mitt HTC Watch-konto från min enhet?

1. I programmet Watch, trycker du på och sedan på Inställningar > Konto.
  2. Tryck på Ta bort konto.

Du kan också gå till Inställningar > Konton & sync för att ta bort ditt HTC Watch-konto.