Kontrollera eller ändra inställningar

I programmet Watch, tryck på , och sedan på Inställningar.
Konto Ändra dina kontoinställningar.
Uppdatera widget när den är öppnad Markera eller avmarkera den här kryssrutan beroende på om du vill att programmet Watch ska uppdateras automatiskt eller inte.
Mina köp Kontrollera din inköpshistorik.
Betalningsmetoder Redigera din kreditkortsinformation.
Enhetshantering

När du laddar ner videor från videoaffären, kommer din HTC-enhet automatiskt att läggas till på dott HTC Watch-konto. Om du äger fler än en HTC-enhet som har tillgång till HTC Watch, kan du ladda ner och titta på videor på upp till fem enheter.

Tryck på Ta bort enhet om du vill koppla ifrån och ta bort en HTC-enhet från ditt konto.

Kontrollera affärsregion igen Om du reser till en annan region kan du göra så att programmet hittar din plats igen för att fastställa videoaffärens region varifrån du kan hyra eller köpa videor.