Hyra eller köpa en video

Din faktureringsinformation lagras i ditt HTC Watch-konto så att du inte behöver ange den varje gång du hyr eller köper något.
  1. Medan du visar sammanfattningen av en video trycker du på för att hyra eller för att köpa videon.

Eller, medan du tittar på videoutbudet kan du trycka på motsvarande knappar för att hyra eller köpa en video.

2. Om det här är första gången du hyr eller köper trycker du på Lägg till ett betalningskort och anger sedan dina kreditkortsuppgifter och faktureringsadress.
    Viktigt: Kom ihåg att använda ett kreditkort som är registrerat i samma region som det som är associerat med ditt HTC Watch-konto.
  3. Bekräfta hyrningen eller inköpet.
  4. Tryck på Hämta.
Du kan gå till ditt bibliotek för att kontrollera dina hämtningar.