Bläddra i videoaffärens urval

Utforska urvalet av objekt i HTC Watch videoaffär. Bläddra i TV-shower och filmer som är tillgängliga att hyra eller köpa. Du kan också se trailers för valda videor.
  1. Från huvudskärmen Watch, trycker du på .
  2. Bläddra bland rekommenderade och aktuella filmer eller sök enligt kategori.
    Tips: För att göra en snabbsökning trycker du på och anger sedan en titel du söker efter.
  3. Tryck på en video för att se en synops.
Hyr eller köp när du är klar.

Visa en trailer

Om du ser ikonen medan du visar sammanfattningen av en video, betyder det att det finns en trailer tillgänglig för den videon. Tryck på den för att visa trailern.

Rekommendera en video

Medan du visar sammanfattningen av en video kan du enkelt rekommendera videon för familj eller vänner genom att dela dess länk. Du kan skicka den med e-post, lägga upp den i ett socialt nätverk eller dela den på andra sätt.
Tryck på och välj sedan hur du vill dela länken.