Dela media i ditt hemnätverk
APPAR OCH FUNKTIONER
Videofilma i ultrarapid och dela resultatet på din TV

Dela media i ditt hemnätverk

Dela bilder, videor och musik med en större grupp vänner på ditt hemnätverk. Anslut helt enkelt telefonen till nätverket så kan du visa dina tagna bilder och inspelade videor på en stor teve, eller strömma din favoritmusik till hifi-högtalare - allt detta med DLNA. Mer information om DLNA hittar du på www.dlna.org.
Viktigt: Innan du delar media via nätverket:
  • Anslut telefonen till nätverket via Wi-Fi.
  • Anslut teven eller högtalarna till nätverket. Läs dokumentationen till teven eller högtalarna för att se hur man gör.
  1. Öppna programmet Galleri eller Musik.
  2. Lokalisera den mediafil du vill dela och tryck sedan på den.
  3. Medan bilden eller videon visas trycker du på skärmen för att visa uppspelningskontrollerna och trycker sedan på . Om du spelar musik trycker du på och sedan på Utdata.
  4. Välj den nätverksenhet som du vill använda för att spela upp mediafilen.
  5. När du är ansluten till den andra enheten kan du trycka på:
    Kontroller För att
    Spela upp media på den andra enheten.
    Pausa mediauppspelningen.
    Spela upp föregående mediaspår.
    Spela upp nästa mediaspår.
    Mer Visa fler alternativ, så som visning av mediainformation.
    Slumpvalsuppspelning ur spelningslistan.
    Välj ett repetitionsläge för musikspår.
    Justera mediavolymen på den andra enheten.
    Anslut till en annan foto-/videoenhet i nätverket.
    Koppla från telefonen från den andra enheten.
Tips: Vid uppspelning av media på en annan enhet kan du trycka på och göra andra saker på HTC Rhyme.

*Skriv in din kommentar här …
htc-rhyme