Dela musik via Bluetooth

Du kan välja en låt från biblioteket i programmet Musik och skicka det till någons enhet eller en dator med hjälp av Bluetooth.

1. På startsidan trycker du på > Musik.
  2. Bläddra efter låten som du vill skicka via Bluetooth och spela sedan upp den.
  3. På skärmen Spelas nu trycker du på och trycker sedan på Dela (eller Mer > Dela).
  4. Tryck på Dela fil > Bluetooth.
I nästkommande steg kommer du att bli ombedd att slå på Bluetooth på HTC Rhyme och ansluta till mottagande Bluetooth-enhet så att musiken kan skickas.